155 JA ENS BUIDEN LA CAIXA

 

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha anunciat aquest divendres que el Consell de Ministres ha aprovat una modificació del pressupost de la Generalitat per a aquest any 2017 per tal que les arques catalanes puguin costejar i fer front als 25 milions d´euros que valdran les eleccions convocades per al 21 de desembre. Així, als 5 milions que ja hi havia previstos per a processos electorals, el govern espanyol ha decidit treure 12,3 milions del fons de contingència de la Generalitat per poder pagar la part dels comicis que s´haurà d´abonar en aquest 2017, i que ascendeix als 17,3 milions d´euros. La resta, 7,7 milions, els haurà de pagar l´administració catalana en 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *