L’estratègia mes barroera del mon

cara quim                                                      Com ho penso ho dic

On es vist que qui vol ser líder , faci servir la llagrimeta per aconseguir els seus objectius.

Això no es seriós, jo aquestes actituds les trobo deplorables. Qui vol convèncer ha de fer servir altres eines. Us parlaré de mi mateix , se que el meu discurs es molt minse i  molt curt , però aquest soc jo i no em vull inventar cap altre manera de ser convincent, soc com soc  i si no aconsegueixo convèncer als que m’escolten es quelcom en que tinc de millorar, peó us puc assegurar que mai faré servir el sentiment de llàstima per aconseguir els meus objectius.

Molt trist l’episodi de la ultima assemblea, el company que va fer la critica, potser la fer a destemps, però va explicar el seus motius i les paraules que va dir, públicament. Ara el company que va promoure tot l’enrenou amb un crit esfereïdor, i que va fer mutis i a la gàbia i no va defensar la seva postura,  aquest si que per mi es —– be val mes que no ho digui.

Vista aquesta actitud i en el moment que es va produir, digueu-me malt pensat però jo penso que tot estava preparat.

Repeteixo en el mon sindical no podem fer servir la llagrimeta.

Vist els resultats potser també haure de plorar. La llagrimeta ha aconseguit ,allò que volia

La secció sindical de CCOO també es desmarca de la vaga, tot i que la  secció sindical de la UGT, va acceptar la seva proposta de fer les aturades de 2 hores i no les de 8, com estava estipulat des de la messa  negociadora, per que no fos tant carregós per els treballadors .

Be la llagrimeta ho ha tornat a aconseguir, estem sols i seria absurd demanar aturades de 8 hores.

No volem demanar mes sacrificis als treballadors, el nostre agraïment als companys que voleu ser solidaris amb els companys de COBEGA EMBOTELLADOR i amb la resta d’afectats de les altres BEGAS i es per això que no us podem demanar que feu aturades.

Gracies a tots per el vostre compromís dels últims dies , tot i que USOC es va desmarcar, per fer les aturades per els companys afectats per aquest ERE incomprensible.

nou afiliat  http://www.ugt.cat/index.php/serveis-a-lafiliat-mainmenu-97/afiliat-mainmenu-73

Afilia-t a la UGT i defensa els teus Drets Laborals

Podeu dir-hi la vostre  prement la icona  que es troba a dalt a la part dreta  “reply”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *