Agraïment i Ridícul

cara quim

                               Com ho penso ho dic

Agraïment

La  secció sindical de la UGT  a COBEGA EMBOTELLADOR S.L.U, juntament amb les altres 6 seccions sindicals de la UGT en les fabriques de COCACOLA IBERIAN PARTNES, us donem el nostre sincer agraïment per la vostra solidaritat en secundar els aturs dels dies 4 i 6

Ridícul

(que fa que altres se’n riguin per vergonyós, fora de lloc o diferent)     http://ca.wiktionary.org/wiki/rid%C3%ADcul

Es que el que fan els representants de CC.OO i USO en les negociacions a Madrid, per tractar del E.R.E, que ha presentat Coca Cola Iberian Partnes.

CCOO, la seva lluita continua sent la cadira, en demanen una mes, per treure la majoria a la UGT, no se si tenen raó o no, però mentre el jutge no els la hi doni, es absurd no voler firmar les actes i generar conflicte.

La USO, amb el delegat de la USOC,- un símptoma del seu narcisisme a tot arreu els sindicats som UGT i CC.OO ells no, son momes de Catalunya- la paraula ridícul es massa suau, no se com anomenar l’actitud d’aquest representant i la seva assessora- per cert a Madrid ja l’han calat, dues setmanes hi ja te un mot- el E.R.E tant els hi fot. El seu interès es totalment electoralista, aquest volen si o si la cadira, les eleccions son molt aviat i no es qüestió de perdre-la.

Els fets:

S’afegeixen a contracor a la proposta de UGT i CCOO de fer un seguit d’aturades per demanar la retirada del E.R.E.

A la proposta meva al President de Planta –membre de la taula negociadora  a Madrid-  de donar la informació per mitja del Comitè de Planta, tant ell com la delegada sindical ”assessora a Madrid”, (va sortir amb la cua entre cames) si van oposar rotundament. Si es el Comitè qui dona la informació, aquesta ha de ser verídica i no es pot manipular.

La primera assemblea convocada per la USOC, es per no explicar res, l’Empresa solament va lliurar la  seva proposta en un CD, sense temps de poder analitzar-ho, l’assemblea només va servir per començar una guerra d’egos entre les seccions sindicals de la USOC i CC.OO.

Primer indici de que no volen saber res dels companys de les altres Begas afectats.

La segona assemblea convocada amb la pell del xai,- ens conviden a participar a les altres seccions sindicals- per un cop ser a la seva madriguera fer un àpat suculent, son a casa seva i ells son els millors, demanen fer un referèndum a la petició de vaga proposada per la taula negociadora; per segona vegada discrepàncies entre les seccions sindicals de la USOC i CC.OO; el resultat l’emprenyament dels companys.

No els hi surt be, ja que els treballadors de COBEGA EMBOTELLADR S.L.U. es gent assenyada i segueix els seus propis criteris i  amb el seu suport les aturades son un èxit.

Fan bandera d’aconseguir una nova reunió amb l’Empresa per una nova reunió per el dia 6, amb aquest tipus de negociació, tota nova  reunió proposta es acceptada al moment per la Empresa.  Es part del joc, així que no valen allò de “gracies a nosaltres”. Queda molt be quan no es diu la veritat.

Però el ridícul multiplicat per 1000, es la seva proposta en la assemblea de parar las aturades previstes, ells no van sol-licitar la vaga, solament la van secundar.

A Madrid ja comencen a alinear-se amb l’Empresa; ja se’ls veu el seu  joc i s’entén la seva actitud en la Planta, jo et recolzo i en les properes eleccions aposta per nosaltres, aquí a aquesta actitud la denominem esquirols.

No vull opinar dels comentaris que m’han arribat de les baralles entre USOC i CCOO en aquesta ultima assemblea, però amb que siguin certs tan  sol un 10 % d’aquests, es lamentable. Estem defensant el futur de 1200 famílies .

La proposta que li vaig fer al President del Comitè Inter Centres, ha estat acceptada i tota la informació que es transmeti a partir d’ara es farà mitjançant aquest Comitè.

US ANIMEM A TORNAR A PARTICIPAR EN ELS PROPERS ATURS DELS DIES 11 I 13

Gracies

nou afiliat     http://www.ugt.cat/index.php/serveis-a-lafiliat-mainmenu-97/afiliat-mainmenu-73 

Afilia-t a la UGT i defensa els teus Drets Laborals

Podeu dir-hi la vostre  prement la icona  que es troba a dalt a la part dreta  “reply”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *